Creating the Future III – Kansainvälinen arkkitehtuurikasvatuksen konferenssi 10.-11.11.2019

posted in: Yleinen | 0

Arkki yhteistyössä Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen kanssa  järjestää Creating the Future III – Kansainvälinen arkkitehtuurikasvatuksen konferenssi 10.- 11.11.2019 Helsingissä Annantalossa ja Bio Rexissä,

Konferenssin teemoja ovat ovat: rakennetun ympäristön merkitys kasvatuksessa, osallistava suunnittelu, kestävä kehitys arkkitehtuurissa ja oppiminen leikin kautta. Konferenssin keynote puhuja on aivotutkija ja Helsingin Yliopiston Professori Minna Huotilainen. Kansainväliset asiantuntijat esittelevät parhaita projektejaan, menetelmiään, pelejään ja opetusmateriaalejaan. Konferenssin osallistujat pääsevät tutustumaan erilaisiin pedagogisiin lähestymistapoihin myös osallistavien työpajojen kautta. Puhujina on kansainvälisesti kiinnostavimmat lasten arkkitehtuurikasvatuksen tekijät, kaukaisimmat Costa Ricasta ja Kiinasta. Ohjelmassa on puhujia 16 eri maista, ja osallistujina muutamia asiantuntijadelegaatioita ovat vahvistaneet osallistumisensa. Creating the Future -konferenssi vuonna 2009 ja 2013 herättivät laajaa mielenkiintoa ja kolmatta seminaaria on odotettu.

Arkin järjestämä konferenssi 10.-11.11. Järjestetään Suomen EU-puheenjohtajuuskauden ohjelman, Eurooppalaisen arkkitehtuuripoliittisen konferenssin kanssa samassa yhteydessä. Kokonaisuuteen tavoitellaan 250 päivittäistä kansainvälistä ja kotimaista kävijää. Osallistujien on mahdollista osallistua molempiin tilaisuuksiin.
Konferenssi on osa Arkkitehtuurikoulu Arkin 25 v. -juhlavuoden ohjelmaa. Vuonna 1993 perustettu Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkki ry juhlii 25-vuotista taivaltaan lukuvuonna 2019. Nykyään Arkki tarjoaa arkkitehtuuri- ja design kasvatusta jo 15 kaupungissa 7 maassa.
Let’s create the future together!

www.arkki.net/creatingthefuture