Arkin oppilaaksi ilmoittaudutaan tästä linkistä.

Kaikki syksyn kurssit näkyvät sekä ilmoittautumislomakkeella että lukujärjestyksessä. Otamme vapautuville paikoille uusia oppilaita ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku ja lisätietokirje lähetetään myöhemmin sähköpostitse.

HUOM! Arkin oppilaspaikat ovat pysyviä, kun ne on kerran otettu vastaan ja näin ollen jatkuvat automaattisesti seuraavalle lukukaudelle ellei niitä erikseen peruta.

Peruutusehdot

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia ja peruutuksista tulee aina ilmoittaa kirjallisesti Arkin toimistoon, osoitteeseen info@arkki.net. Emme ota peruutuksia vastaan puhelimessa. Myöskään opettajalle tehty peruutus ei ole pätevä.

Annetun aikataulun (ks. alla) ulkopuolella tehdyistä peruutuksista veloitamme toimistokuluja 20 € / oppilas.

Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Osallistuminen kursseille

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia ja annetun aikataulun ulkopuolella tehdyistä peruutuksista veloitamme toimistokuluja 20 € / oppilas. Seuraavan lukukauden oppilaspaikka tulee perua kevätlukukauden osalta 30.11. mennessä ja syyslukukauden osalta 30.4. mennessä.

Jos oppilaspaikka perutaan 14 vuorokautta ennen lukukauden alkua tai myöhemmin, veloitamme 25 prosenttia lukukausimaksusta. Jos oppilaspaikka perutaan lukukauden alettua, veloitamme täyden lukukausimaksun.

Osallistuminen leireille

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia ja peruutuksista veloitamme 20 € toimistokuluja / oppilas. Jos leiriosallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen leirin alkua tai myöhemmin, veloitamme 25 prosenttia leirimaksusta. Jos osallistuminen perutaan leirin alettua, veloitamme täyden leirimaksun.

Sairaustapauksissa leirimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Tällöin pyydämme ottamaan yhteyttä toimistoon. Leiriosallistumisen estävästä sairastumisesta on ilmoitettava toimistolle välittömästi, muussa tapauksessa veloitamme täyden leirimaksun.

Leiri voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli vahvistaneita osallistujia ei ole riittävästi.

HUOM!

Huomaathan, että täydet kurssit poistuvat kurssilistalta vasta, kun ilmoittautumiset on käsitelty. Ilmoittautumislomakkeen tilanne ei täten välttämättä ole ajan tasalla hetkellä, jona ilmoittautuminen tehdään.