Lukukausimaksut syksy 2018 ja kevät 2019

Varhaisiän opinnot (4─6-v.)                     180 €
Perusopetus (7─14-v.)                     185 €
Syventävät opinnot (14─19-v.)                     195 €
Sisaralennus                     10 € / lapsi

 

Lukuvuodessa on syys- ja kevätlukukausi, joilta molemmilta peritään yllä oleva lukukausimaksu erikseen. Työskentelymateriaalit ja -välineet sisältyvät lukukausimaksuun. Lukukausimaksuja ei palauteta, mikäli oppilas keskeyttää opiskelun kesken lukukauden.

Jos haluatte maksaa laskun erissä tai tarvitsette lisää maksuaikaa, ottakaa yhteyttä Arkin toimistoon. Maksujärjestelyistä voidaan neuvotella, mutta niistä on sovittava hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Myöhästyneistä maksuista perimme viivästyskorkoa 7,5 % sekä 5 € huomautuskuluja.

 

Opetukseen ilmoittautuminen

Oppilaat hyväksytään mukaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilaaksi voi ilmoittautua kuka tahansa. Ilmoittautuminen tapahtuu Eepos-palvelun kautta ilmoittautumislomakkeella.

Uudet ryhmät aloittavat toimintansa pääsääntöisesti syyslukukaudella. Peruutus- ja hajapaikoille voi tulla mukaan milloin tahansa. Oppilaspaikat ovat pysyviä ja oppilaspaikka ryhmässä uusitaan automaattisesti seuraavalle lukuvuodelle, ellei sitä peruuteta kirjallisesti.

 

Peruutusehdot

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia ja peruutuksista tulee aina ilmoittaa kirjallisesti Arkin toimistoon, osoitteeseen info@arkki.net. Emme ota peruutuksia vastaan puhelimessa. Myöskään opettajalle tehty peruutus ei ole pätevä.

Seuraavan lukukauden oppilaspaikka tulee perua kevätlukukauden osalta 30.11. mennessä ja syyslukukauden osalta 30.4. mennessä. Annetun aikataulun ulkopuolella tehdyistä peruutuksista veloitamme toimistokuluja 20 € / oppilas. Jos oppilaspaikka perutaan 14 vuorokautta ennen lukukauden alkua tai myöhemmin, veloitamme 25 prosenttia lukukausimaksusta. Jos oppilaspaikka perutaan lukukauden alettua, veloitamme täyden lukukausimaksun.

Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!