Työpajat Ornamon Design Joulu -tapahtumassa 2.-3.12.2017 klo 10-17

posted in: Yleinen | 0

Arkki on mukana tulevan viikonlopun Ornamon Design Joulussa! Arkin työpajat löydät Kaapelitehtaan Merikaapelihallin parvelta lauantaina 2.12. ja sunnuntaina 3.12. klo 10-17.

Majapajassa pääsee rakentamaan tiloja ja taloja lapsen omassa mittakaavassa. Legopajassa rakennetaan yhteistä isoa kaupunkia, ja Pop Up -korttityöpajassa voit suunnitella, muotoilla ja ottaa mukaasi vaikkapa joulukortiksi sopivan kolmiulotteisen kortin.

Työpajat ovat maksuttomia. Tervetuloa rakentelemaan! Osallistu tapahtumaan myös Facebookissa!

* * *

Myös Arkkilaiset osallistuvat Ornamon Design Jouluun viettämällä joulujuhlaa Merikaapelihallin parvella 1.-3.12.2017. Jokaiselle ryhmälle on varattu aika työpajoihin osallitumiseen oman ryhmän opettajan kanssa. Opettaja on tiedottanut aikataulusta tarkemmin ryhmäkohtaisesti. Arkin oppilaiden työpajoille on varattu yksityistilaisuus-kyltillä rajattu alue, joka on muilta osallistujilta suljettu. Vanhemmat ja sisarukset ovat toki tervetulleita osallistumaan! Muille sukulaisille, kavereille ja miksei naapureillekin voi vinkata yleisötyöpajoista, joihin kaikilla halukkailla vapaa pääsy! 🙂