Arkkitehtuurikoulu Arkissa järjestetään tilauksesta lasten syntymäpäivätyöpajoja. Työpajoissa voi oppia hauskalla tavalla arkkitehtuurin alkeita kun arkkitehtiohjaajan johdolla rakennetaan yhdessä maistuvista materiaaleista rakennuksia tai kokonaisia kaupunkeja. Syntymäpäivätyöpajojen vaihtoehtoina ovat Karkkitehtuuri®, Syötävä kaupunki-, LEGO® kaupunki, Fashion design, Labyrinttipeli ja Aarretalo -työpajat. Työpajoihin sisältyy hauska opetuksellinen osuus. Juhlien kesto on kaksi tuntia, joista ensimmäinen tunti Arkin ohjaamaa rakentelua ja toinen tunti omaa synttäriohjelmaa. Ennen ja jälkeen on puoli tuntia järjestely- ja siivousaikaa. Synttäreitä järjestetään Arkin Helsingin opetuspisteessä Kaapelitehtaalla.

Synttärit voi järjestää pääkaupunkiseudulla myös kotona tai muussa sopivassa paikassa. Muualla kuin Arkissa järjestettävissä synttäreissä työpajan kesto on tunnin. Karkkitehtuuri® ja Fashion design -työpajaa varten ohjaaja tuo mukanaan tarvittavat materiaalit. Syötävän kaupungin materiaalit juhlien järjestäjä hankkii itse antamamme listan mukaan. Toistaiseksi LEGO® palapelikaupunki -työpaja on mahdollista järjestää vain Arkin tiloissa Kaapelitehtaalla.

 

Tiedustelut ja synttärityöpajan varaukset sähköpostitse: info@arkki.net.

 

Karkkitehtuuri® -työpajassa rakennetaan cocktailtikuista ja karkeista kolmiulotteisia kolmiorakenteista koostuvia torneja ja muita rakennuksia. Rakennellessa opiskellaan geometrisia muotoja ja kestäviä rakenteita.

Arkissa: Hinta on 250 € sekä 5 € materiaalimaksua/osallistuja.

Muualla: Hinta on 320 € sekä 5 € materiaalimaksua/osallistuja.

Karkkitehtuuri® on Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin kehittämä konsepti ja käyttää rekisteröidyn tavaramerkin merkkiä ®. Jos haluat järjestää Karkkitehtuuri® -tapahtuman, ota meihin yhteyttä.

 

Syötävä kaupunki -työpajassa rakennetaan yhdessä kaupunki tai kylä maistuvista materiaaleista kuten kekseistä, vohveleista ja sokerimassasta.

Arkissa: Hinta on 250 € sekä 7 € materiaalimaksua/osallistuja.

Muualla: Hinta 320 €, materiaalit hankittava itse.

Huom! Emme voi taata, että kaikki työpajassa käytettävät materiaalit ovat laktoosittomia!

 

LEGO® kaupunki -työpajassa kukin osallistuja suunnittelee ja rakentaa korttelin yhteiseen mielikuvituskaupunkiin. Työpajaan sisältyy inspiroiva kuvaesitys kaupungeista. Käytössä hillitön määrä legopalikoita!

Suositeltu alaikäraja: 5 vuotta

Hinta on 250 € (ei materiaalikuluja).

 

Fashion design -työpajassa suunnitellaan ja tuunataan käsilaukku tai lompakko. Kukin osallistuja saa tuotoksensa mukanaan kotiin!

Arkissa: Hinta on 250 € sekä 7 € materiaalimaksua/osallistuja.

Muualla: Hinta on 320 € sekä 7 € materiaalimaksua/osallistuja.

 

Labyrinttipeli -työpajassa

rakennetaan pahvista kuumaliiman avulla jännittävän hauska ja haastavan sokkeloinen labyrinttikuulapeli. Synttärivieraat voivat työpajan päätteeksi pelata toistensa valmiita pelejä ja lopuksi jokainen saa viedä oman labyrintin kotiin.

Arkissa: Hinta on 250 € sekä 5 € materiaalimaksua/osallistuja.

Muualla: Hinta 320 € sekä 5 € materiaalimaksua/osallistuja.

 

Aarretalo -työpajassa

jokainen synttärivieras tuunaa ja rakentaa valmiista pahvitalosta oman Aarretalon, joka kätkee sisälleen hauskoja salaisuuksia. Kun Aarretalot ovat valmiita kootaan niistä yhteinen kylä ja jokainen saa paljastaa, millaisia salaisuuksia omaan taloon on kätketty.

Arkissa: Hinta on 250 € sekä 7 € materiaalimaksua/osallistuja.

Muualla: Hinta 320 € sekä 7 € materiaalimaksua/osallistuja.

 

Suositeltu osallistujamäärä työpajoihin on 12─15 yli 7-vuotiasta lasta tai 10 alle 7-vuotiasta lasta. Alle 7-vuotiaiden synttäreillä suosittelemme aikuisten olevan mukana rakentelemassa lastensa kanssa. LEGO® pajaan voi osallistua 20 lasta.

Yli 15 osallistujan ryhmiltä veloitamme 100 € lisämaksun, koska paikalla täytyy tällöin olla kaksi ohjaajaa.

 

Peruutusehdot:

Työpajan voi perua veloituksetta viikkoa ennen varattua aikaa. Alle viikkoa ennen tulleista peruutuksista veloitamme 50 € peruutusmaksun.

Työpaja on mahdollista myös siirtää sopivampaan ajankohtaan esimerkiksi sairastapauksen vuoksi. Muista kuin sairastapauksen vuoksi tehdyistä siirroista perimme 20 € siirtomaksun. Pyydämme esittämään lääkärintodistuksen siirron yhteydessä.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen info@arkki.net.

Työpaja voidaan perua järjestäjän taholta, mikäli vapaata ohjaajaa kyseiselle ajankohdalle ei löydy.

DFF_merkki_BLACK

Sweet architecture stars

syötävä kaupunki

fullsizerender13