Arkkitehtuurikoulu Arkissa järjestetään tilauksesta lasten syntymäpäivätyöpajoja. Työpajoissa voi oppia hauskalla tavalla arkkitehtuurin alkeita kun arkkitehtiohjaajan johdolla rakennetaan yhdessä maistuvista materiaaleista rakennuksia tai kokonaisia kaupunkeja. Syntymäpäivätyöpajojen vaihtoehtoina ovat Karkkitehtuuri®, Syötävä kaupunki-, LEGO® palapelikaupunki ja Fashion design -työpajat. Työpajoihin sisältyy hauska opetuksellinen osuus. Juhlien kesto on kaksi tuntia, joista ensimmäinen tunti Arkin ohjaamaa rakentelua ja toinen tunti omaa synttäriohjelmaa. Ennen ja jälkeen on puoli tuntia järjestely- ja siivousaikaa. Synttäreitä järjestetään Arkin Helsingin opetuspisteessä Kaapelitehtaalla.

Synttärit voi järjestää pääkaupunkiseudulla myös kotona tai muussa sopivassa paikassa. Muualla kuin Arkissa järjestettävissä synttäreissä työpajan kesto on tunnin. Karkkitehtuuri® ja Fashion design -työpajaa varten ohjaaja tuo mukanaan tarvittavat materiaalit. Syötävän kaupungin materiaalit juhlien järjestäjä hankkii itse antamamme listan mukaan. Toistaiseksi LEGO® palapelikaupunki -työpaja on mahdollista järjestää vain Arkin tiloissa Kaapelitehtaalla.

 

Tiedustelut ja synttärityöpajan varaukset sähköpostitse: info@arkki.net.

 

Karkkitehtuuri® -työpajassa rakennetaan cocktailtikuista ja karkeista kolmiulotteisia kolmiorakenteista koostuvia torneja ja muita rakennuksia. Rakennellessa opiskellaan geometrisia muotoja ja kestäviä rakenteita.

Arkissa: Hinta on 250 € sekä 5 € materiaalimaksua/osallistuja.

Muualla: Hinta on 320 € sekä 5 € materiaalimaksua/osallistuja.

Karkkitehtuuri® on Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin kehittämä konsepti ja käyttää rekisteröidyn tavaramerkin merkkiä ®. Jos haluat järjestää Karkkitehtuuri® -tapahtuman, ota meihin yhteyttä.

 

Syötävä kaupunki -työpajassa rakennetaan yhdessä kaupunki tai kylä maistuvista materiaaleista kuten kekseistä, vohveleista ja sokerimassasta.

Arkissa: Hinta on 250 € sekä 7 € materiaalimaksua/osallistuja.

Muualla: Hinta 320 €, materiaalit hankittava itse.

Huom! Emme voi taata, että kaikki työpajassa käytettävät materiaalit ovat laktoosittomia!

 

LEGO® palapelikaupunki -työpajassa kukin osallistuja suunnittelee ja rakentaa korttelin yhteiseen mielikuvituskaupunkiin. Työpajaan sisältyy inspiroiva kuvaesitys kaupungeista. Käytössä hillitön määrä legopalikoita!

Suositeltu alaikäraja: 5 vuotta

Hinta on 250 € (ei materiaalikuluja).

 

Fashion design -työpajassa suunnitellaan ja tuunataan käsilaukku tai lompakko. Kukin osallistuja saa tuotoksensa mukanaan kotiin!

Arkissa: Hinta on 250 € sekä 7 € materiaalimaksua/osallistuja.

Muualla: Hinta on 320 € sekä 7 € materiaalimaksua/osallistuja.

 

Suositeltu osallistujamäärä työpajoihin on 12─15 yli 7-vuotiasta lasta tai 10 alle 7-vuotiasta lasta. Alle 7-vuotiaiden synttäreillä suosittelemme aikuisten olevan mukana rakentelemassa lastensa kanssa. LEGO® pajaan voi osallistua 20 lasta.

Yli 15 osallistujan ryhmiltä veloitamme 100 € lisämaksun, koska paikalla täytyy tällöin olla kaksi ohjaajaa.

 

Peruutusehdot:

Työpajan voi perua veloituksetta viikkoa ennen varattua aikaa. Alle viikkoa ennen tulleista peruutuksista veloitamme 50 € peruutusmaksun.

Työpaja on mahdollista myös siirtää sopivampaan ajankohtaan esimerkiksi sairastapauksen vuoksi. Muista kuin sairastapauksen vuoksi tehdyistä siirroista perimme 20 € siirtomaksun. Pyydämme esittämään lääkärintodistuksen siirron yhteydessä.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen info@arkki.net.

Työpaja voidaan perua järjestäjän taholta, mikäli vapaata ohjaajaa kyseiselle ajankohdalle ei löydy.

DFF_merkki_BLACK

Sweet architecture stars

syötävä kaupunki

fullsizerender13