Kautto Ella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ella opettaa 4─14-vuotiaita: Kaapelitehtaalla perjantaisin ja lauantaisin, Espoossa tiistaisin ja torstaisin sekä Vantaalla keskiviikkoisin .

”Opiskelen viimeistä vuotta maisema-arkkitehdiksi Aalto-yliopistossa. Aloitin lukuvuonna 2013–2014 opintojeni ohella Arkissa sijaisena, mikä johtikin pian omien lauantaiopetusryhmien saamiseen. Myöhemmin opetusryhmien määrä on vähitellen kasvanut, kuten opetettavien lapsien ikähaitarikin, mikä on tuonut työhöni lisää monipuolisuutta entisestään. Kesällä 2016 tein uuden aluevaltauksen myös Arkin maja- ja pienoismallikesäleireille.

Opetustyössä palkitsevinta on päästä seuraamaan läheltä lasten innokkuutta, uteliaisuutta ja ennen kaikkea ennakkoluulottomuutta uusia asioita kohtaan. Lasten aitous, välitön palaute ja kiehtovat tarinat ovat jatkuvia ilonaiheita työssäni.

Arjen keskellä nautin ystävien ja perheen kanssa olemisesta, kaupungissa ja luonnossa seikkailemisesta sekä alttoviulun soittamisesta. Toisinaan olen vain ja nautin kiireettömästä sunnuntaiaamusta kahvikupillisen kera.”