Niina

Johtava opettaja Niina Hummelin
 050-525 8669
 niina(at)arkki.net

 

Niina opettaa Arkissa maanantai-iltapäivisin Kaapelitehtaan opetuspisteessä.

”Opiskelin arkkitehdiksi Tampereen teknillisessä yliopistossa. Opettamisen Arkissa aloitin tuntiopettajana syksyllä 2002 varhais-iän opetusryhmissä. Pikkuhiljaa opetusryhmiä tuli lisää ja parhaimillaan opetuspäiviä oli 6 päivää viikossa.

Vuodesta 2008 alkaen olen toiminut johtavana opettajana ja nykyisin päiväni täyttyvät opetuksen ja erilaisten projektien kehittämis- ja suunnittelutöistä, uusien opettajien ja harjoittelijoiden koulutuksista, kokouksista, luennointimatkoista, kaikenlaisista paperitöistä sekä tietenkin itse opettamisesta niin iltaryhmissä kuin työpajoissakin.

Kun olen kertonut työstäni arkkitehtuurikasvattajana muille, on yleensä reaktiona ollut ihastelua, kuinka mielenkiintoinen työni on. Ja tottahan se onkin, yksikään päivä ei ole samanlainen ja työskentely lasten ja nuorten kanssa on erittäin antoisaa ja hauskaa.

Vapaa-ajallani puuhailen kaikenlaista teini-ikäisten tyttärieni ja mieheni kanssa. Yhdessä harrastamme mm. purjehdusta ja leffailtoja popcornia popsien tai nautiskelemme vain maaseudun rauhasta kotipaikkakunnallamme.”