Arkin rehtorille Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki

Mikä voisikaan käynnistää Arkin juhlavuoden upeammin, kuin kimaltava kunniamerkki!

Suomen tasavallan presidentti, ritarikuntien suurmestari Sauli Niinistö myönsi itsenäisyyspäivänä 6.12.2023 kunniamerkkejä ansioituneille Suomen kansalaisille. Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin rehtorille, arkkitehti, Jaana Räsäselle myönnettiin Suomen arkkitehtiliitto SAFA:n ehdotuksesta Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki. Räsänen vastaanotti kunniamerkin perjantaina 25.1.2024 järjestetyssä tilaisuudessa ja kuvaili tuntemuksiaan tuoreeltaan:

”Tottakai tuntuu uskomattoman hyvältä, kun pitkäjänteinen työ arkkitehtuurin, arkkitehtuurikasvatuksen ja arkkitehtuurin taiteen perusopetuksen parissa huomioidaan tällaisella tunnustuksella. Minusta tämä on samalla tunnustus myös kaikille niille, joiden kanssa olen vuosien varrella saanut tätä työtä tehdä, ja niille, jotka ovat ottaneet viestikapulan vastaan ja jatkaneet aiheen parissa omilla tahoillaan. Sydämellinen kiitos!”

 

Arkin henkilökunta onnittelee lämpimästi kaikkia kunniamerkin saaneita. Sekä aivan erityisesti – sydämelliset onnittelut, Jaana!

 

Kuva: Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkki / Ella Kautto