Arkki 30

Vuonna 2024 juhlitaan 30-vuotiasta Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkkia. Jo vuodesta 1994 lähtien on tuhansien lasten ja nuorten arki-iltoihin on kuulunut arkkitehtuurin havinaa ja kesät ovat täyttyneet iloisista metsähetkistä. Juhlavuoden teema soljuu Arkin toiminnan rinnalla tänä vuonna monin eri tavoin – opetuksessa, tapahtumissa ja työpajoissa.

 

Tervetuloa viettämään Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin juhlavuotta! Tälle sivulle kootaan tietoa ja kuvia 30-vuotiaasta Arkista, ohjelmasta ja muista ajankohtaisista uutisista.

 

Juhlavuoden ohjelmaa

 

la 3.2.2024  Juhlavuoden logon julkaisu

Arkin oppilaille järjestetyn Arkki 30-juhlavuoden logon suunnittelukilpailun tulosten julkistaminen somessa ja verkossa.

 

la 3.2.2024 klo 10–12.45 Liikkeen alku -työpajat, Kaapelinpuisto

Liikkeen alku -työpajat ovat osa Arkkitehtuurin ja muotoilun päivien ohjelmistoa, ja ne järjestetään yhteistyössä Nomaji maisema-arkkitehtien, Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin ja Parkour Akatemian kanssa. Lisätietoa työpajoista ja ilmoittautumisohjeet https://www.archinfo.fi/tapahtumat/liikkeen-alku-tyopaja 

 

la 10.2.2024 klo 11–15 Pohjoismainen talvipäivä: Arkin LEGO®-lumikaupunkityöpaja, Arbis Helsingfors

Tule viettämään koko perheen yhteistä Pohjoismaista talvipäivää Helsingin Arbikselle Töölöön lauantaina 10.2.2024 klo 11–15. Talvipäivän ohjelmassa on tuttuun tapaan Arkin suosittu LEGO®-lumikaupunkityöpaja sekä paljon muuta. Millaisia rakennuksia kaupunkiin kohoaa? Mitä tapahtuu lumikaupungin pihoilla ja puistoissa? Lisätietoa tapahtumasta ja päivän ohjelmasta löydät Facebookin tapahtumasivulta https://www.facebook.com/events/1359481621359649?ref=newsfeed

 

la-su 16.–17.3.2024 klo 11–17 Lasten museofestarit: Pyjamabileet, näyttelykeskus WeeGee

Tapiolan museot muuttuvat viikonlopun mittaisiksi pyjamabileiksi 16.–17.3.2024. Supersuositut Lasten museofestarit tarjoavat jälleen paljon koettavaa ja jännää nähtävää Ahertajantien museoissa eli Näyttelykeskus WeeGeellä, EMMAssa ja KAMUssa, Museo Leikissä ja Museo Kruunussa. Mukana myös Arkin metsäinen seikkailu! Lisätietoa tapahtumasta lähempänä.

 

la-su 10.–11.8.2024 Metsähetkiä – lasten ja nuorten arkkitehtuurifestarit, Merikaapelihalli Kaapelitehdas

Juhlavuosi huipentuu iloisiin metsähetkiin, kun Arkin metsä- ja arkkitehtuurifestarit valtaavat Kaapelitehtaan Merikaapelihallin koko viikonlopuksi. Lisätietoa tapahtumasta lähempänä.

 

Ohjelmaa päivitetään juhlavuoden edetessä.

 

Yhteinen juhlavuosi

 

Tehdään juhla yhdessä. Somessa Arkin juhlavuoden viettoon voi osallistua postaamalla omia kuvia Arkin tapahtumista, opetushetkistä tai muista yhteisistä arkkitehtuurihavinoista hästägeillä

#Arkki30

#metsähetkiä

#arkkitehtuurihavinoita