Hyvää kesää! – tervetuloa syyslukukauden aloitukseen Metsähetkiä-festareille elokuussa

Arkin kesäleirit ovat tältä kesältä ohi. Kiitos kaikille Kaapelitehtaan, Karhusaaren, WeeGeen ja Ruukinrannan toimipisteen leiriläisille ihanista viikoista! Leireillä tutkittiin niin metsiä, eläimiä ja kasveja kuin myös luonnonmukaisen arkkitehtuurin salaisuuksia. Leirikesän uusimpana uutuutena tutustuttiin myös muun muassa tekoälyn käyttöön arkkitehtuurissa ja taiteessa. Ehdittiinpä majaleirillä rakentaa myös jättikokoisia linnunpönttöjä.

Kuvia kesäleireiltä 2024, kuvaajina Ieva Honkanen ja Anni Haunia.

Seuraavaksi Arkissa siirretään katseet kohti syksyä, sillä luvassa on juhlava syyslukukauden aloitus. Arkin 30-vuotisen taipaleen kunniaksi järjestetään kaikille avoimet Metsähetkiä-arkkitehtuurifestarit Kaapelitehtaalla, Merikaapelihallissa 10.–11. elokuuta klo 10–18. Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa!

 

Metsähetkiä -lasten ja nuorten arkkitehtuurifestarit, Merikaapelihalli Kaapelitehdas, la-su 10.–11.8.2024 klo 10–18 

Tule aistimaan arkkitehtuurin havinaa ja kokemaan metsähetkiä uudella tavalla, kun Kaapelitehtaan Merikaapelihalli muuttuu koko perheen retkipaikaksi yhden elokuun viikonlopun ajaksi. Metsähetkiä-arkkitehtuurifestareilla riittää monenlaista puuhaa ja koettavaa kaikenikäisille retkeilijöille.

Festariohjelmassa on muun muassa erilaisia metsä- ja arkkitehtuuriaiheisia non-stop-työpajoja, salaperäisiä tarinatuokioita ja ihmeellisiä moniaistisia elämyksiä. Merikaapelihalliin rakentuvasta metsästä löytyy myös Arkin oppilaiden yhteinen jättiteos! 

Pakkaa reppuusi retkimieltä, ota kaveri mukaan seikkailuun ja tule mukaan juhlimaan Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin 30-vuotista taivalta Metsähetkiä-arkkitehtuurifestareille vaikka koko viikonlopuksi!

Lisätietoa Metsähetkiä-arkkitehtuurifestareiden facebook-tapahtumasta

 

Opetus alkaa viikolla 35, uusi toimipiste Vuosaaressa!

Syyslukukaudelle on avattu uusia ryhmiä ja yksi aivan uusi toimipiste. Nyt arkkitehtuuria pääsee harrastamaan myös Vuosaaressa, Vuotalossa! Tarkista vapaat oppilaspaikat ja ilmoittaudu mukaan Eepoksessa (linkki avautuu erilliseen ikkunaan)

Huom. Arkin oppilaspaikat ovat pysyviä. Kevätkaudella opiskelleet oppilaat siirtyvät automaattisesti syyslukukaudelle, ellei oppilaspaikkaa ole peruttu kirjallisesti osoitteeseen info @ arkki.net.

 

Tavataan elokuussa festareilla ja opetuksessa, hyvää kesää!

Kuva majaleiriltä 2024, Janne Inkeroinen