Ilmoittaudu kevätkaudelle 2023 nyt

Arkin kevätlukukausi alkaa maanantaina 23.1.2023. Vapaat oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan voi jo ilmoittautua!

Oppilaaksi arkkitehtuurin perusopetukseen

Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkki järjestää arkkitehtuurin opetusta Kaapelitehtaalla Helsingissä ja Näyttelykeskus WeeGeellä Espoossa kuutena päivänä viikossa (ma-la) sekä Koulumestarin koululla Espoossa ja Tikkurilassa Vantaalla kolmena päivänä viikossa (ti-to).

Opetus jakautuu varhaisiän arkkitehtuurikasvatukseen, arkkitehtuurin perusopetukseen sekä syventäviin opintoihin.  Alle 4–6-vuotiaat harrastavat lapsi-vanhempi-ryhmissä ja koululaiset omissa ikäryhmissään. Syventäviin opintoihin osalistuminen edellyttää riittävää määrää (800 tuntia) aikaisempia opintoja.

Viikoittain kokoontuvat opetusryhmät löydät lukujärjestyksestä ja ilmoittautumislomakkeelta. Jos valitsemassasi ryhmässä on tilaa, saat vahvistusviestin osoitteesta info(at)arkki.net. Jos vahvistusta ei heti kuulu, olet jäänyt jonoon. Jonotustilannetta voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta info(at)arkki.net. 

Kevään 2023 lukukausimaksut:
  • Varhaisiän arkkitehtuurikasvatus 4–6-vuotiaille lapsi-vanhempi-ryhmissä 180 €
  • Arkkitehtuurin perusopetus  7–9- ja 10–13- ja yli 14-vuotiaiden ryhmissä 185 €
  • Arkkitehtuurin syventävät opinnot 195 €.
Klikkaa  ja ilmoittaudu!