Ilmoittaudu

Lasten ja nuorten arkkitehtuuri Arkki järjestää viikoittaista arkkitehtuurin opetusta Kaapelitehtaalla Helsingissä, WeeGeellä ja Koulumestarin koululla Espoossa sekä Tikkurilassa Vantaalla. Koulujen loma-aikoina Kaapelitehtaalla, WeeGeellä ja Ruukinrannassa on lisäksi tarjolla erilaisia leirejä ja teemakursseja. Linkit ilmoittautumiseen löytyvät tältä sivulta.

Oppilaaksi arkkitehtuurin perusopetukseen

Arkkitehtuurin opetus jakautuu varhaisiän arkkitehtuurikasvatukseen (VO) 4–6-vuotiaille, perusopetukseen 7–9-vuotiaille ja 10–14-vuotiaille (PO) sekä syventäviin opintoihin yli 15-vuotiaille (SO). Alle kouluikäiset (VO) harrastavat lapsi-vanhempi-ryhmissä yhdessä oman vanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. 

Viikoittain kokoontuvat opetusryhmät löytyvät lukujärjestyksestä ja ilmoittautumislomakkeelta – klikkaa vihreää painiketta! Jos ryhmässä on tilaa ja ilmoittautuminen on hyväksytty, saat vahvistusviestin osoitteesta info(at)arkki.net. Lasku ja infokirje lähetetään myöhemmin erillisillä sähköposteilla. Jos vahvistusta ilmoittautumisen hyväksynnästä ei tule, olet jäänyt jonoon. Jonotustilannetta voit tiedustella sähköpostitse. Vapautuville paikoille otetaan uusia oppilaita ilmoittautumisjärjestyksessä. 

LUKUKAUSIMAKSUT
  • Varhaisiän arkkitehtuurikasvatus 4-6-vuotiaat: syksy 180 € + kevät 180 € = lukuvuosi 360 €
  • Arkkitehtuurin perusopetus 7-9- ja 10-14 vuotiaat: syksy 185 € + kevät 185 € = lukuvuosi 370 €
  • Arkkitehtuurin syventävät opinnot yli 15-vuotiaat: syksy 195 € + kevät 195 € = lukuvuosi 390 €

Ilmoittaudu!

Osallistujaksi leireille tai kursseille

Ajankohtaiset leirit ja teemakurssit löytyvät sekä verkkosivulta että ilmoittautumislomakkeelta. Kaikki leirit ja kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun ilmoittautuminen on hyväksytty, siitä tulee vahvistus sähköpostitse osoitteesta info(at)arkki.net. Lasku ja lisätietokirje lähetetään myöhemmin erillisillä sähköposteilla. Jos vahvistusta ilmoittautumisen hyväksynnästä ei ole, olette jääneet jonoon. Jonotuspaikoista ei ilmoiteta erikseen. Jonon tilannetta voitte tiedustella sähköpostitse. 

Leiri- ja kurssimaksut
  • Majaleirit: perus 5 päivää 225 €
  • Majaleirit: jatko 5 päivää 235 €, jatko 4 päivää 235
  • Majaleirit: perhe 2 hlöä 215 €, 3 hlöä 275 € ja seuraavat +55 €/ hlö 
  • Pienoismallileirit: 5 pvä 220 €, 4 pvä 190 €
  • Tietokoneleirit: 5 pvä 220, 4 pvä 190 €  

Ilmoittaudu!

Peruutusehdot

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia ja peruutuksista tulee aina ilmoittaa kirjallisesti Arkin toimistoon osoitteeseen info(at)arkki.net. Peruutuksia ei oteta vastaan puhelimitse eikä opettajien kautta. Huomaathan myös, että laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Arkkitehtuurin perusopetuksen oppilaspaikka on pysyvä, kun se on kerran otettu vastaan. Opiskeluoikeus jatkuu automaattisesti seuraavalle lukukaudelle ellei sitä erikseen peruta. Seuraavan lukukauden oppilaspaikka tulee perua kevätlukukauden osalta 30.11. mennessä ja syyslukukauden osalta 30.4. mennessä. Jos oppilaspaikka perutaan 14 vuorokautta ennen lukukauden alkua tai myöhemmin, veloitetaan 25 % lukukausimaksusta. Jos oppilaspaikka perutaan lukukauden alettua, veloitamme täyden lukukausimaksun. Lisäksi peruutuksesta veloitetaan toimistokuluja 20 €/ oppilas.

Leireille ja teemakursseille ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista veloitetaan 20 €/ oppilas. Jos leirille tai kurssille osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen leirin alkua tai myöhemmin, veloitetaan lisäksi 25 % leirimaksusta. Jos osallistuminen perutaan leirin alettua, veloitetaan koko leirimaksu. Sairaustapauksissa leirimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Tällöin pyydetään ottamaan yhteyttä toimistoon. Leiri voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli vahvistaneita osallistujia ei ole riittävästi.