Ruukinrannan majanrakentajat

Arkkitehtuuri

Majanrakennusleirit ovat Arkin kesäkauden supersuosittuja klassikkoja. Perus-, jatko- ja perheleirit järjestetään kesäkuussa Espoon Ruukinrannan rantaniityllä. Leirit ovat suomen-, ruotsin- tai englanninkielisiä. Ruokailu ei kuulu hintaan vaan leirille tulee ottaa omat eväät. Lettuja sen sijaan paistetaan joka päivä. Vapaat paikat löytyvät ilmoittautumislinkkiä klikkaamalla.

Perusleiri

Majanrakennuksen perusleirillä rakennetaan kahdeksan hengen ryhmissä yhteistä majakylää, johon tehdään joka päivä uusi maja. Samalla tutustutaan eri kulttuureiden asumusten historiaan sekä opetellaan käyttämään erilaisia luonnonmateriaaleja, rakenteita ja liitostapoja. Alaikäraja: 7 vuotta. Hinta: 225 €/ osallistuja. 

Jatkoleiri

Majanrakennuksen jatkoleireillä sovelletaan aikaisemmin opittuja tietoja ja taitoja sekä suunnitellaan ja rakennetaan yhdessä mitä mielikuvituksellisimpia majoja. Jatkoleirille osallistuminen edellyttää aikaisempaa majaleirikokemusta. Alaikäraja: 9 vuotta. Hinta: 235 €/ osallistuja.

Perheleiri

Majanrakennuksen perheleirillä lapsi-vanhempi-tiimit rakentavat yhdessä erilaisia majoja. Samalla tutustutaan siirrettävien ja koottavien majojen historiaan, erilaisten luonnonmateriaalien, rakenteiden ja liitostapojen käyttöön. Alaikäraja: 4 vuotta. Hinta: 2 hlöä 215 €, 3 hlöä 275 € ja seuraavat +55 €/ hlö.  

Ilmoittaudu