Pienoismallileirit

Pienoismallileirejä järjestetään Kaapelitehtaalla ja WeeGeellä kesäkuussa ja koulujen syysloman aikana. Leiriohjelmat vaihtelevat vuosittain ja ohjaavan opettajan mukaan. Ohjelman keskiössä on aina kolmiulotteinen muovailu ja rakentelu. Vapaat leiripaikat löytyvät ilmoittautumislinkkiä klikkaamalla.

Pienoismallileiri

Pienoismallileirillä rakennetaan fantasiamaailma tai unelmien talo sisustuksineen oman valinnan mukaan. Kurssilla myös ulkoillaan ja nautitaan kesästä tehden retkiä lähiympäristöön tai aihetta sivuaviin näyttelyihin. Kurssi sopii kaikille rakentelusta kiinnostuneille 7-14 -vuotiaille. Hinta: 220 €/ osallistuja. Ruokailu ei kuulu hintaan vaan leirille tulee tuoda omat eväät.  

Arkkitehtuuri- ja designleiri 

Leirillä tutkitaan rakennetun ympäristön esineitä, tiloja, taloja ja kaupunkeja sekä suunnitellaan ja rakennetaan mielikuvituksellisia pienoismalleja ja prototyyppejä kaikista mahdollisista ja mahdottomista materiaaleista. Välillä nautitaan kesästä lähiympäristössä retkeillen. Alaikäraja: 7 vuotta. Hinta 220 €/ osallistuja. Ruokailu ei kuulu hintaan vaan leirille tulee tuoda omat eväät. 

Ilmoittaudu