karkkitehtuuri

Synttärityöpajat


Synttäripajoissa opitaan arkkitehtuurin alkeita hauskoilla ja makoisilla tavoilla. Kekkerit kestävät kaksi tuntia. Niistä ensimmäinen vierähtää ohjatun rakentelun merkeissä ja toinen oman ohjelman parissa. Alkuun on varattu puoli tuntia järjestelyyn ja loppuun saman verran siivoukseen. Tervetuloa viettämään synttäreitä Kaapelille tai WeeGeelle. Valitse ja varaa: info@arkki.net.

Karkkitehtuuri®

Työpajassa rakennetaan cocktailtikuista ja karkeista kolmioista koostuvia torneja ja muita mielenkiintoisia rakennuksia ja rakennelmia. Samalla opiskellaan kaksi- ja kolmiulotteisia geometria muotoja ja kestäviä rakenteita. Hinta: 250 € + materiaalit 5 €/ osallistuja.

Syötävä kaupunki

Työpajassa rakennetaan yhteinen kaupunki tai kylä maistuvista materiaaleista kuten kekseistä, vohveleista ja sokerimassasta. Samalla kuullaan kaupunkisuunnittelun periaatteita ja keskustellaan viihtyisän kaupungin elementeistä. Hinta: 250 € + materiaalit 5€/ osallistuja.

LEGO® kaupunki

Työpajassa suunnitellaan ja rakennetaan kortteleita yhteiseen mielikuvituskaupunkiin. Työpajaan sisältyy inspiroiva kuvaesitys kaupungeista, ja käytössä on hillitön määrä legoja! Alaikärajasuositus: 5 vuotta. Hinta: 250 € (ei materiaalikuluja).

Fashion design

Työpajassa suunnitellaan ja tuunataan häikäisevä käsilaukku tai lompakko valmiista aihiosta. Näytöksen jälkeen jokainen saa oman designtuotteensa mukanaan kotiin! Hinta: 250 € + materiaalit 7 €/osallistuja.

Labyrinttipeli

Työpajassa rakennetaan pahvista kuumaliimaamalla jännittävän hauska ja haastavan sokkeloinen kuulapeli. Labyrinttien valmistuttua synttärivieraat voivat pelata toistensa pelejä ja viedä sitten omansa mukanaan. Hinta: 250 € +  materiaalit 5 €/osallistuja.

Aarretalo

Työpajassa tuunataan ja rakennetaan valmiista aihiosta oma Aarretalo, joka kätkee sisälleen hullunkurisia salaisuuksia. Valmiista taloista kootaan yhteinen kylä, jonka äärellä päästään paljastamaan, millaisia salaisuuksia omaan taloon on kätketty. Hinta: 250 € + materiaalit 7 €/osallistuja.


Varaukset
Synttärityöpajat varataan ottamalla yhteyttä osoitteeseen: info@arkki.net.

Osallistujien määrä
LEGO® kaupunki -työpajaan voi osallistua 20 lasta ja muihin työpajoihin 12─15 yli 7-vuotiasta lasta tai 10 alle 7-vuotiasta lasta. Alle kouluikäisten synttäreillä toivomme aikuisten olevan mukana rakentelemassa lastensa kanssa.  Yli 15 osallistujan ryhmiltä veloitamme 100 € lisämaksun, koska paikalla täytyy olla kaksi ohjaajaa.

Peruutusehdot
Työpajan voi perua veloituksetta viikkoa ennen varattua aikaa. Liian myöhään tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50 € peruutusmaksu. Työpajan voi myös siirtää sopivampaan ajankohtaan esimerkiksi sairastapauksen vuoksi. Muista kuin sairastapauksen vuoksi tehdyistä siirroista peritään 20 € siirtomaksu. Siirron yhteydessä pyydetään esittämään lääkärintodistus. Peruutus- ja siirtopyynnöt on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen info@arkki.net. Työpaja voidaan perua järjestäjän taholta, mikäli vapaata ohjaajaa kyseiselle ajankohdalle ei löydy.