Päiväkodeille

Arkki järjestää päiväkotiryhmille työpajoja iloisen rakentelun merkeissä. Valittavana on kolme valmiiksi räätälöityä ja testattua vaihtoehtoa. Lisäksi on mahdollista pyytää tarjous vapaavalintaisen teeman mukaisesta työpajasta. Työpajoja pidetään pääsääntöisesti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kysy myös muita kieliä! Varaa: info@arkki.net.

 

Melukylä

Työpajassa jokainen suunnittelee ja rakentaa valmiista aihiosta oman talon yhteiseen kylään. Taloa tuunatessa kiinnitetään huomio rakennusten erilaisiin pintoihin ja materiaaleihin. Yhteisen Melukylän äärellä pohditaan, millainen on hyvä asuinympäristö kaikenikäisille asukkaille.

Ilmeikäs julkisivu

Työpajassa tutkitaan talojen kattomuotoja, rakennusmateriaaleja, ikkunoita, ovia, parvekkeita, katoksia ja koristeita. Jokainen suunnittelee ja toteuttaa kollaasitekniikalla oman talon julkisivun ja pohtii, millaisen ilmeen talolleen haluaa.

LEGO® kaupunki

Työpajassa jokainen rakentaa ensin mielikuvituksellisen talon valkoisilla arkkitehtuurilegoilla. Talojen valmistuttua niistä kootaan yhteinen kaupunki oikean kaavakartan päälle. Lopputulosta tarkastellaan eri näkökulmista ja pohditaan, millainen on viihtyisä ja kaunis kaupunki.

 


Varaukset sähköpostitse: info@arkki.net

Työpajat järjestetään Arkin tiloissa Kaapelitehtaalla tai WeeGeellä. Työpajan hinta on  190 €/90 min ja 230 €/120 min. Tarvikekustannukset ovat 2–5 €/lapsi riippuen tehtävästä. Työpajoja pidetään pääsääntöisesti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kysy myös muita kieliä!