Päiväkodeille

Arkki järjestää päiväkotiryhmille työpajoja iloisen rakentelun merkeissä. Valittavana on kolme valmiiksi räätälöityä ja testattua vaihtoehtoa.

Melukylä

Työpajassa yhteiseen kylään suunnitellaan ja rakennetaan oma talo valmiista aihiosta. Taloa tuunatessa kiinnitetään huomio rakennusten erilaisiin pintoihin ja materiaaleihin. Yhteisen Melukylän äärellä pohditaan, millainen on hyvä asuinympäristö kaikenikäisille asukkaille.

Ilmeikäs julkisivu

Työpajassa tutkitaan talojen kattomuotoja, rakennusmateriaaleja, ikkunoita, ovia, parvekkeita, katoksia ja koristeita. Jokainen suunnittelee ja toteuttaa kollaasitekniikalla oman talon julkisivun ja pohtii, millaisen ilmeen talolleen haluaa.

LEGO® kaupunki

Työpajassa rakennetaan mielikuvituksellisia taloja valkoisilla arkkitehtuurilegoilla. Talojen valmistuttua niistä kootaan yhteinen kaupunki oikealle kaavakartalle. Lopputulosta tarkastellaan eri näkökulmista ja pohditaan, millainen on viihtyisä ja kaunis kaupunki.

 


Varaukset sähköpostitse: info@arkki.net

Työpajat järjestetään Arkin tiloissa Kaapelitehtaalla tai WeeGeellä. Hinnat:  190 €/90 min ja 230 €/120 min. Tarvikekustannukset ovat 2–5 €/lapsi riippuen tehtävästä.