Tilaustyopajat

Työyhteisöille

Arkin aktiiviset virkistyspäivät majanrakennuksen tai LEGO®-rakentamisen merkeissä edellyttävät vuorovaikutusta kollegoiden kanssa. Virkistyspäivän haasteissa voi vain onnistua!

Majapäivä

Vietä elämyksellinen päivä kauniissa luonnonympäristössä majoja rakentaen ja yhteishenkeä nostattaen. Toiminnallisen päivän aikana tutustutaan erilaisten majojen rakenteisiin ja toteutetaan majat yhteistyössä toisten kanssa. Välipalaksi paistetaan lettuja muurikalla ja juodaan pannukahvit luonnon helmassa, vaikkapa oman majan sisällä! Majanrakentaminen kannustaa luontevasti ryhmätyöhön ja kommunikaatioon. Ohjaajina Arkin kokeneet arkkitehtiohjaajat. Majapäivät järjestetään  metsäisellä luonnonsuojelualueella Espoossa, Gallen-Kallela -museon läheisyydessä.

LEGO® torni

Tässä leikkimieleisessä, kommunikaatio- ja motorisia taitoja vaativassa työpajassa kannustetaan yhteistyöhön ja yhdessä toteuttamiseen hauskan rakenteluhaasteen avulla. ”Suomen korkein legotorni” rakentuu koko ryhmän voimin yhteistyönä, ja on aina yksilöllinen ja ryhmän asettamien tavoitteiden mukainen. Tämä elämyksellinen tehtävä kannustaa sosiaaliseen kanssakäymiseen ja kehittää osallistujien yhteistyötaitoja hauskalla ja inspiroivalla tavalla. Kunkin osallistujan osuus on yksilöllinen, mutta merkityksellinen osa kokonaisuutta.

LEGO® kaupunki

Tässä leikkimielisessä, mutta kommunikaatio- ja motorisia taitoja vaativassa työpajassa kannustetaan yhteistyöhön ja yhdessä toteuttamiseen hauskan rakenteluhaasteen avulla. Kaupunki rakentuu joen kahdelle puolelle, eri ryhmien suunnittelemista ja rakentamista kaupunginosista, jotka yhdistyvät toisiinsa silloilla. Yhteinen kaupunki rakentuu yhteistyössä ryhmien yhdessä sopimien tavoitteiden ja sääntöjen mukaan. Tämä elämyksellinen ja hauska kaupunkisuunnittelutehtävä kannustaa sosiaaliseen kanssakäymiseen ja kehittää osallistujien yhteistyötaitoja hauskalla ja inspiroivalla tavalla. Kunkin osallistujan osuus on yksilöllinen, mutta merkityksellinen osa kokonaisuutta.