Leirit ja teemakurssit

Arkki järjestää koulujen loma-aikoina ja tilauksesta erilaisia mielikuvitusta kutkuttavia leirejä ja teemakursseja. Kesä- ja syyslomillaan koululaiset voivat osallistua majanrakennus-, pienoismalli- tai tietokoneleireille, joiden ohjelma vaihtelee vuosittain.

Leirille ilmoittautuminen

Lasten ja nuorten kokopäiväleirit pidetään kello 9.00─16.00 ja perheleirit viikonloppuisin kello 10.00─16.00. Kaikki leiriryhmät näkyvät sekä ilmoittautumislomakkeella että lukujärjestyksessä. Klikkaa lomake auki, tutustu leiritarjontaan ja ilmoittaudu inspiroivalle leirille. Jos valitsemasi leiri on täynnä, jäät varasijalle odottamaan vapautuaa paikkaa. Tarkempaa tietoa löytyy kunkin leirin ilmoittautumisen sivulta.

Ilmoittaudu
Peruutusehdot

Ilmoittautumiset leireille ja teemakursseille ovat sitovia. Peruutuksista veloitetaan 20 €/ oppilas. Peruutuksista tulee aina ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen info@arkki.net. Peruutuksia ei oteta vastaan puhelimitse eikä opettajien kautta. Laskun maksamatta jättäminen ei sekään ole peruutus!

Mikäli leirille osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen leirin alkua tai myöhemmin, veloitetaan toimistokulujen lisäksi 25 prosenttia leirimaksusta. Jos osallistuminen perutaan leirin alettua, veloitetaan toimistokulujen lisäksi täysi leirimaksu. Leiriosallistumisen estävästä sairastumisesta on ilmoitettava toimistolle välittömästi. Muussa tapauksessa veloitetaan täysi leirimaksu toimistokuluineen. Sairaustapauksissa jo maksettu leirimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Tällöinkin pyydetään ottamaan yhteyttä toimistoon. 

Leiri voidaan peruuttaa järjestäjän toimesta, mikäli vahvistaneita osallistujia ei ole riittävästi.